Skip to the content

Sådan undgår du stress og udbrændthed for evigt

Jeg har efterhånden afholdt flere tusinde coaching og udviklingssessioner med erhvervsfolk på alle niveauer. Hos mere end hver anden var stress en del af udfordringen og ofte en stor hindring i forhold til trivsel, glæde og performance.

Sådan bliver du lykkelig og tilfreds

”Intet er godt eller dårligt. Det bliver det først, når man tænker”

Citat: Shakespeare

Da jeg gik i folkeskole, var der en kampagne om sund mad. Sloganet var; ”Du bliver, hvad du spiser”.  

Hvis jeg skulle lave en kampagne i dag, som virkelig ville rykke noget for mange mennesker, skulle den hedde: ”Du bliver, hvad du tænker”.

Mentaltræning har lært OL-svømmer at elske de sidste hårde sekunder

De fleste, som læser mine indlæg, kan se, at det primært handler om erhvervslivet og dertil relaterede emner. Men jeg hjælper også nogle meget dygtige, professionelle sportsfolk med mentaltræning.  

Når jeg er sammen med dem, har jeg det lidt som en pensioneret cirkushest, der elsker at bidrage fra sidelinien, så de kan blive endnu bedre til at præstere. En rolle jeg virkelig elsker og er passioneret omkring.

Googles budskab til sine medarbejdere: Vær rar!

Min målgruppe er ambitiøse mennesker. Altså mennesker, som gerne vil gøre det lidt bedre i morgen end de gjorde i dag. Mennesker, som ønsker at slutte ugen af og kigge tilbage på, at de har skabt eller udrettet noget. Det er mennesker som bevidst eller ubevidst har billeder inde i hovedet af drømme, mål og ting, de vil opnå. Om det så er at blive børnehavens bedste pædagog eller at overtage den nuværende CEO´s plads eller komme til OL, det er sekundært.
Men de har en form for ild, gejst, lyst og drive.