Jeg bliver partner i FranklinCovey

I min ende af verden er der sket noget væsentligt. Jeg er nemlig indtrådt som Associated Partner i FranklinCovey i Danmark og er nu gået i gang med at blive certificeret i FranklinCovey programmer. De fleste kender Franklin Covey fra bogen ”De 7 Gode Vaner™” skrevet af manden bag det hele, Stephen Covey.

Om det også er væsentligt for dig er dog usikkert. Jeg fortsætter nemlig stadig som mindset trainer i min egen konsulentvirksomhed byMichael Hansen, hvor jeg igennem flere år har trænet nogle af Danmarks dygtigste erhvervsledere og sportsfolk i at blive bedre til det, de gør. Målrettet udvikling af mennesker mod resultater. Og hvis dit behov er at fortsætte i det regi, har min nye status i Franklin Covey nok ikke så stor interesse for dig.

Men hvis du har en hel organisation, som med velafprøvede værktøjer skal føres igennem en systematisk adfærdsudviklingsproces i stræben på at skabe en konkurrence fordel, kan FranklinCovey programmerne være den helt rigtige ramme. De har programmer som Leadership, Eksekvering, Tillid, og jeg skal i løbet 2014 specialiseres i programmer målrettet Produktivitet, De 7 Gode Vaner™ og Sales Performance.

FranklinCovey arbejder med at forbedre individers og organisationers resultater gennem adfærdsudvikling. Ydelserne omfatter træning, udvikling og principbaserede programmer for ledere, talenter og organisationer.

Læs mere på www.bymichaelhansen.com og www.franklincovey.dk

Hvis du har nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

Mange hilsner og de bedste ønsker om et fantastisk 2014 til dig.

Michadel Hansen

Få gratis inspiration
It´s all about mindset
Vi sender ikke Spam kun gratis inspiration
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilmeld dig nyhedsbrev
ErrorHere