Skip to the content

Er du en High-Performer?

Der findes ikke en endegyldig sandhed på definitionen af en High-Performer. Men ord som målrettet, energisk, modig, produktiv og robust er ord som meget beskrivende for en High-Performer.

I min video kan du høre mere om High-Performers og spejle dig selv om du mener du er en High-Performer.
Det er også værd at tænke over, om man kan tillære sig at blive en High-Performer?

Det er så synd for mig

Kender du typen, der altid synes, det er så synd for dem selv? Og uanset hvilke ulykker, der sker omkring dem, så er det aldrig deres skyld? Man bliver efter kort tid oftest træt af at omgås dem.

Deres tilstedeværelse har samme effekt på en, som hvis man i længere tid skulle slæbe rundt på en rygsæk med 5-10 mursten!

Og siger man noget til dem, opstår der meget hurtigt en konflikt, som oftest hverken er særlig rar eller rationel.

Men hvorfor er nogle mennesker sådan?

Sådan gør du det under pres

Nu er det din tur, bliver der sagt!

Du kender nok følelsen – Det er din tur til at rejse dig og lave dit indlæg foran hele gruppen. Du har forberedt dig, og det, du skal fremlægge betyder rigtig meget for dig. Det skal bare gå godt.

Du sveder, hjertet banker hurtigt, du bliver glemsom og begynder at tvivle på egne evner. Dine bevægelser og normale adfærd ændres, og du fokuserer udelukkende på: ”Hvad tænker de andre – bare de ikke lægger mærke til, at jeg er hamrende nervøs”
Men hvad er det, der sker med dig lige i det øjeblik, hvor usikkerheden sætter ind? Hvorfor mister du din indre styring, og din performance er langt under det niveau du ellers er på når du er bedst?

Er din branche Nokia i langsom gengivelse?

På et bestyrelsesmøde i Nokia´s stormagtdage udtalte den daværende CEO, at ingen ville betale 1.000 dollars for en smartphone, og at han slet ikke kunne se, at Apple nogen sinde ville blive en spiller på mobiltelefonmarkedet.

Det holdt så ikke stik.

Og hvis du i dag fortæller en teenager, at den mest solgte mobiltelefon nogensinde er en Nokia 3210, vil rigtig mange af dem sige: ”Hvad er Nokia?”

Bedste business bog længe!

Jeg er en af dem, som aldrig helt er kommet med på krimibølgen. Til gengæld kan jeg blive blød af knæene af ledelseslitteratur af den slags, der blandt andet kan købes i lufthavnen.

For nylig fik jeg af en kunde anbefalet ”Search Inside Yourself” af Chade-Meng Tan, som er skaberen af Googles meget succesfulde “Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR)” program, som rigtigt mange Google-ansatte over hele verden har deltaget i.

Så hvad får du ud af at læse denne bog?

Derfor skal topledere ikke dyrke triatlon

Af en eller anden grund er det ikke længere nok for danske ledere at stå i spidsen for en virksomhed og sørge for afkast, medarbejdere og kunder. Flere og flere topchefer dyrker nemlig ekstremsport i fritiden.

Men er sport ikke sundt og godt?

Jo, det er det da afgjort. Og motion i moderat omfang er voldsomt stress nedsættende og fysisk fantastisk på alle måder.
Så hvorfor har en tidligere professionel golfspiller som mig så noget imod triatlon og iron mans?

Tag det første skridt

Ring eller skriv for at booke en uforpligtende snak.