Skip to the content

Bruger du ledelse i din ledelse ?

For at prøve noget nyt er der i dette nyhedsbrev en lidt anden vinkel end normalt og en gevinst til en heldig deltager.
Du er også velkommen til at sende dette videre til en i dit netværk. Jeg håber du vil lege med.

Folkeskoleelever lærer at tale lige godt engelsk, uanset om deres lærer er uddannet som engelsklærer eller ej. For ifølge en analyse fra tænketanken CEPOS har det nemlig ingen betydning på elevernes faglige niveau og udbytte af undervisningen, hvorvidt lærerne har eller ikke har linjefagskompetencer i de fag, de underviser i.

Hvilken vej vil du køre på rulletrappen?

Måden du udvikler dig og din erhvervskarriere er som at bevæge som opad på en nedadkørende rulletrappe. Gør du ingenting så kører du med ned. For at komme opad, skal du selv gøre noget.

Så kig tilbage på dine resultater de sidste 2, 5 eller 10 år. Hvad er din adfærd på rulletrappen?

Sidder du fast i en BMW?

The Greatest enemy of Great – is good!

Citat: Jim Collins – forfatter til bestselleren “From Good to Great”

Du har sikkert hørt om BMW-syndromet, hvor væksten i en virksomhed går i stå, når ejeren har fået råd til at anskaffe sig en stor luksusbil.

Sådan sælger du, uden at sælge!

Hvad er vigtigst, hvis du vil skabe vækst i din virksomhed: At være rigtig god til at forstå dine kunder eller være faglig dygtig?

Svaret er, at du skal kunne begge dele. Og det var en udfordring for Øernes Revision, som ganske vist har en masse fagligt meget dygtige og gode medarbejdere. Men mange af dem ”turde” ikke altid tage kontakt til kunderne, byde ind på nye opgaver eller igangsætte en mere personlig og ikke-faglig dialog med kunderne.

En strategi der virker!

Du har lagt en ny strategi. Men hvorfor virker den ikke?


Det er ikke strategien men måden du eksekverer på, der gør hele forskellen!

Mange er gode til at opstille visioner og planer for sig selv og deres virksomhed. Men det eneste, der kan realisere planerne og sikre succes, er måden planerne eksekveres på.

Jeg bliver partner i FranklinCovey

I min ende af verden er der sket noget væsentligt. Jeg er nemlig indtrådt som Associated Partner i FranklinCovey i Danmark og er nu gået i gang med at blive certificeret i FranklinCovey programmer. De fleste kender Franklin Covey fra bogen ”De 7 Gode Vaner™” skrevet af manden bag det hele, Stephen Covey.

“Kun hvis det drejer sig om at vinde”

”Det eneste emne, der kunne få mig til at skrive en bog, er hvis det handler om at vinde.
Fordi jeg syntes det er skønt at vinde. Ikke bare skønt – FANTASTISK.
Det er skønt at vinde i erhvervslivet, for når virksomheder vinder, så trives og vokser mennesker. Der kommer flere arbejdspladser og flere muligheder overalt og for alle. Folk ser lyst på fremtiden.


“Dit mindset afgør om du får succes”

Vil du have noget nyt – ……………må du gøre noget nyt!

Du kender det sikkert. Følelsen af, hvis I på din arbejdsplads gjorde nogle få ting anderledes, så ville det gøre en meget stor forskel på resultatet!

Men vi mennesker er vanedyr, og vi bryder os oftest ikke om forandringer. Og det er især svært, når vi har haft de samme vaner, igennem lang tid.

En ting du kan lære af Caroline Wozniack

Måske er hun pt. ikke det bedste eksempel. Hun har haft det svært det seneste 1½ år , og tingene er ikke gået som ønsket. Men har vi danskere ikke også været meget hårde ved hende?
Hun er pt. nr. 7 i verden i en sportsgren, hvor konkurrencen på verdensplan internt måske kun kan sammenlignes med fodbold og golf.

Det handler om dem, IKKE om dig?

Velkommen tilbage fra sommerferie. Håber, du har fået strøm på batterierne og nu er klar på at skabe nogle flotte resultater resten af året!

Jeg glæder mig – det håber jeg også, du gør.

3 ting, din chef vil elske dig for!

Livet er nemmest, når chefen elsker dig. Uanset om du lige er startet i en ny stilling eller har været det samme sted længe.

Vejen til chefens hjerte behøver ikke altid være så besværlig. For hvad er det egentlig chefen gerne vil have?
Tro det eller ej. Chefer er ligesom alle andre mennesker. De vil have stabilitet, sikkerhed, tryghed, glæde og være omgivet af mennesker, som løser de opgaver, de har fået eller blevet ansat til at løse, og det kan man vel ikke bebrejde chefen!

Succes

Har du det lige som mig?


Selvom det er ferie, så er det ok at dygtiggøre sig og blive bare en anelse klogere?
Det er ofte i mine ferier, jeg får læst de bøger, som længe har ligget og ”råbt” på mig i bogreolen.
For nogle måneder siden fik jeg en bog foræret af en god ven og kunde i min forretning, som til daglig arbejder med ledelse kva hendes stilling som HR-chef i en stor international virksomhed.

Hvad vil du egentligt?

Næsten uanset hvilket arbejdsområde, jeg arbejder med hos mine kunder, kommer dette spørgsmål op: Hvad vil du egentlig?

Jeg holder virkelig meget af at være sammen med mine kunder. De er interessante mennesker, fagligt meget dygtige, og mange af dem er nogle af deres branches dygtigste. De brænder for deres arbejde og har en dyb passion for hele tiden at blive dygtigere.

Pres er sundt!

Nu er det din tur, bliver der sagt!


Du kender følelsen – Det er din tur til at rejse dig og holde en tale for en større gruppe mennesker. Du har forberedt dig, og det, du skal fremlægge betyder meget for dig og for din virksomhed. Det er med andre ord vigtigt, at du gør det godt.

Vil du med til OL?

Der er mange fælles træk, i den verden som erhvervslivets top lever i, og den verden professionelle sportsudøvere lever i. Jeg oplever ofte, at top erhvervsfolk har dyrket elite idræt som unge og er meget intereseret i professionel idræt og følger tæt med i hverdagen hos deres ynglings atlet eller hold.

Coach – ikke kørelærer!

Da jeg var syv år gammel, havde jeg gået til bordtennis i 5-6 måneder.

Til et arrangement, hvor familien var samlet, annoncerede jeg, at jeg ville være professionel bordtennisspiller og leve af det resten af livet.

88/12

Selvom det er 20 år siden, jeg gik ud af folkeskolen, har jeg stadig kontakt med en stor del af mine daværende klassekammerater. Det er skægt at følge dem alle sammen og se , hvordan deres liv udvikler sig.

Når jeg kigger tilbage, er der i dag nødvendigvis ikke sammenhæng imellem deres faglige niveau i skoletiden og deres erhvervssucces i dag. Kendetegnet ved dem, der har opnået mest succes i dag, er, at de udviser den rette indstilling, har et højt indre drive og tager chancer, når det er nødvendigt.

Er du top 3 % ?

Målsætninger – Alle taler om, hvor vigtige målsætninger er for at opnå succes.

Jo flere kunder jeg arbejder med, jo oftere bliver jeg bekræftet i antagelsen af, at manglen på målsætning er roden til alt ondt. Der er virkeligt plads til forbedring.

Gode målsætninger er alt afgørende for at holde fokus på de mål, du arbejder hen imod hver dag.

Tag det første skridt

Ring eller skriv for at booke en uforpligtende snak.