Skip to the content

FSR danske revisorer

”Michael Hansen har igennem flere år undervist om ledelse og eksekvering på kurser, som FSR – danske revisorer har udbudt i forbindelse med årsmøder og faglige arrangementer. Michael er særdeles imødekommende og indsigtsfuld og forstår at servere sine pointer på charmerende vis. Altid velforberedt og med erfarent indblik i revisorbranchen og vores udfordringer og løsninger. I 2015 udbyder foreningen bl.a. korte kursusrækker om effektiv prioritering og eksekvering målrettet ledere og medarbejdere i branchen, hvor Michael Hansen er omdrejningspunktet”

Morten Stokholm Bøg
Underdirektør i FSR – danske revisorer

Jeg har samarbejdet med Michael omkring oplæg på Kundeårsmøde 2013 hos FSR – danske revisorer. I den forbindelse har jeg oplevet Michael som en god inspirator og foredragsholder, der kan rykke folk.
Jeg oplever Michael som god til at motivere og sætte mål, for hvorledes man som revisor kan komme videre med sin forretning.

Jens Vadekær

Statsautoriseret revisor at FSR danske revisorer

Foreningen for Statsautoriserede Revisorer

Tag det første skridt!

Der skal kun en gnist til at starte et bål. Og der skal kun et enkelt klik med musen for at du får taget dit første skridt til højere performance sammen med os.

Vi ser frem til et uforpligtende møde med dig. Ring eller skriv nu.