Skip to the content

Zimmer Consult

”Jeg vil starte med at give min varmeste anbefaling af Michael Hansen. Michael har været med til at ændre mit liv ved at udfordre og coache mig i gode såvel som svære tider.

Jeg mødte Michael for snart 4 år siden gennem basketball, hvor Michael blev hevet ind som mentaltræner. Der var allerede dengang en god kemi, og Michael blev noteret ned i bogen over mennesker, jeg godt kunne tænke mig at arbejde sammen med på et tidspunkt.


Jeg startede et decideret forløb hos Michael Hansen i maj 2014, og det har været en fantastisk rejse både privat og forretningsmæssigt.
Jeg er personligt i en balance, jeg ikke har oplevet før. Forretningsmæssigt har jeg implementeret en masse af de input, Michael og jeg har arbejdet med, og resultatet er overvældende.
Jeg vil slutte af med at sige, at Michael har opsat nogle systemer/frameworks, der har bygget et stærkt fundament for mig. Det kræver hårdt arbejde at lave permanente ændringer i dit personlige – og forretningsliv, men efter min mening, findes der ingen bedre løsning til at assistere denne udvikling end Michael Hansen.

-Together, we create magic.

-Jeg gør, hvad jeg siger.”

Kristian Norsgaard Rieper-Holm
Chief Operating Officer

Zimmer Consult

Tag det første skridt!

Tag det første skridt!
Der skal kun en gnist til at starte et bål. Og der skal kun et enkelt klik med musen for at du har taget dit første skridt til højere performance sammen med os.
Vi ser frem til en uforpligtende snak med dig.