Skip to the content

By Michael Hansen stiftede jeg i 2010

Min indre ild tændes når mennesker vil opnå noget, skabe noget og udvikle noget. Søge målrettet mod en destination hvor de kan mere end hvor de er lige nu. Men livet er ikke en sprint men et maratonløb, og derfor mener jeg at turen mod målet oftest er det vigtigste. Derfor er high-performance også at man har styr på alle sine indre mentale balancer og sin fysik. Du kan ikke være en high-performer hvis du er brændt ud. Vi er mennesker 360 grader rundt.

Jeg kommer fra en karriere som professionel golfspiller igennem 10 år og har været i et elitemiljø hele mit liv. Struktur, disciplin, målrettet tankegang og et meget højt indre drive ligger dybt forankret i mit dna og noget jeg bringer med til vores kunder hver dag. 

Jeg stiftede By Michael Hansen i 2010 og er så inderligt stolt over alle de mennesker som vi har været i berøring med igennem tiden. Den træning og værktøjer vi kan give dig er gennemtestet og fungerer for nogle af landets dygtigste inden for deres fag.

Jeg har en dyb og solid forretningsforståelse og har med succes drevet selvstændig virksomhed hele mit voksen liv. Vi gør en dyd ud af at alt hvad vi træner, udvikler og skaber sammen skal ud og leve i en travl hverdag, og ved derfor at hvis tingene bliver for uoverskuelige og komplicerede kommer det i bedste tilfælde til at blive en god oplevelse, og det er lang fra tilfredsstillende til vores ambitionsniveau.

Vores arbejde skal skabe værdi og altid være en god forretning. Vores mål er altid, at når vi tjekker ind med dig efter 6 måneder, 1 år og 3 år så bruger du dine værktøjer og skaber vedvarende forbedrede resultater for dig selv og din organisation.

Hvis kemien passer vil det være os en ære at være på din sidelinje og følge dig opnå dine mest vigtige mål.

/ Michael Hansen

Målet er altid at lave vedvarende adfærds ændringer. Nye vaner skabes bedst ved at gøre det nemt, enkelt og simpelt. Det skal jo ud og leve i en travl hverdag med rigtige hverdags udfordringer og mennesker.

Tag det første skridt!

Der skal kun en gnist til at starte et bål. Og der skal kun et enkelt klik med musen for at du får taget dit første skridt til højere performance sammen med os.

Vi ser frem til et uforpligtende møde med dig. Ring eller skriv nu.