Skip to the content

by Michael Hansen stiftede jeg i 2010

Min indre ild tændes når mennesker vil opnå noget, skabe noget og udvikle noget. Søge målrettet mod en destination hvor de kan mere end hvor de er lige nu. Men livet er ikke en sprint men et maratonløb, og derfor mener jeg at turen mod målet oftest er det vigtigste. Derfor er high-performance også at man har styr på alle sine indre mentale balancer og sin fysik. Du kan ikke være en high-performer hvis du er brændt ud. Vi er mennesker 360 grader rundt.

Jeg kommer fra en karriere som professionel golfspiller igennem 10 år og har været i et elitemiljø hele mit liv. Struktur, disciplin, målrettet tankegang og et meget højt indre drive ligger dybt forankret i mit dna og noget jeg bringer med til mine kunder hver dag. Jeg vil udfordre dig og få dig til at se ting fra en ny og anderledes vinkel. Jeg kan lære dig hvad de bedste gør og give dig værktøjerne til selv at komme i mål.
De processer, programmer, strategier og værktøjer jeg kan give dig er gennemtestet og fungerer for nogle af landets dygtigste inden for deres fag.

Jeg har en dyb og solid forretningsforståelse og har med succes drevet selvstændig virksomhed hele mit voksen liv. Jeg gør en dyd ud af at alt hvad vi træner, udvikler og skaber sammen skal ud og leve i en travl hverdag, og ved derfor at hvis tingene bliver for uoverskuelige og komplicerede kommer det i bedste tilfælde til at blive en god oplevelse, og det er lang fra tilfredsstillende til mit ambitionsniveau.

Vores arbejde skal skabe værdi og altid være en god forretning. Mit mål er altid, at når jeg tjekker ind med dig efter 6 måneder, 1 år og 3 år så bruger du dine værktøjer og skaber vedvarende forbedrede resultater for dig selv og din organisation.
Foruden at drive byMichaelHansen er jeg Associated Partner hos Franklin Covey, bedste kendt for bogen ”De 7 Gode Vaner” og så er jeg blandt andet uddannet og certificeret hos ICF og ICF ACTP. Jeg arbejder ud fra ICF Global´s regler og standarder for etik og fortrolighed.

Hvis kemien passer vil det være mig en ære at være på din sidelinje og følge dig opnå dine mest vigtige mål.

/ Michael Hansen

Målet er altid at lave vedvarende adfærd ændringer. Nye vaner skabes bedst ved at gøre det nemt, enkelt og simpelt. Det skal jo ud og leve i en travl hverdag med rigtige hverdags problemer og mennesker.

Tag det første skridt!

Der skal kun en gnist til at starte et bål. Og det første skridt er nogen gange det sværeste. Men hvornår har du sidst fortrudt "det første skridt"?

Jeg ser frem til en uforpligtende snak med dig.