Skip to the content

Hvem er Michael Hansen?

Herunder får du lidt fakta-information om Michael Hansen og hans baggrund.

• Stifter og indehaver af byMichaelHansen
• Associated Partner hos Franklin Covey Institute –  “De 7 Gode Vaner”
• Tidligere PGA professionel golfspiller gennem 10 år. Medlem af PGA Denmark.
• Associate Certified Coach (ACC) at ICF Amerika. Business major at Western Texas College.
Certified ICF Global member at ACTP approved program.
• Far til to dejlige børn og bor til daglig i Karlslunde Strand.

Michael om sig selv

Citat 1:

Jeg er altid gået 110% efter det, jeg ville opnå og har sat mig tårnhøje mål. Uanset hvad der er sket undervejs, så er jeg ALTID blevet ved med at gå efter mine mål. Jeg har grædt undervejs og det har haft sin pris, men jeg har også mange oplevelser som de fleste andre aldrig får. Min livsstil har til tider kostet på privatfronten, og jeg har begået tonsvis af fejl. Men jeg har gjort det bedste, jeg kunne med det, jeg havde og har i dag en kuffert fyldt med unikke erfaringer. Og jeg fortryder intet!

Citat 2:

Dette er kapitel 2 i mit liv, og jeg har tænkt mig at gå hele vejen. Med det, jeg ved i dag, kunne jeg have gjort det endnu bedre i kapitel 1 som golfspiller – både performancemæssigt og som menneske. Jeg har nået rigtig mange af mine mål og har været dygtig, men jeg kunne have gjort det endnu bedre. Det, jeg ikke selv nåede i kapitel 1, insisterer jeg på at nå på mine kunders og egne vegne i kapitel 2!

Tag det første skridt!

Der skal kun en gnist til at starte et bål. Og der skal kun et enkelt klik med musen for at du får taget dit første skridt til højere performance sammen med os.

Vi ser frem til et uforpligtende møde med dig. Ring eller skriv nu.