Skip to the content

Personligt lederskab

Hvad er det, der gør, nogen bliver high performers, og andre ikke gør? Det åbenlyse ville være at pege på mængden af viden og faglighed som afgørende. Men det er meget langt fra rigtigt!

Svaret er lederskab og mindset.

Faglighed og viden er essentielt. Men for at din viden og faglighed kan konverteres til resultater og værdi, skal du nødvendigvis have et højt niveau af personlig lederskab. Mindset, adfærd og værktøjer. Det hjælper vi dig med. 

På Standford Research Institute har de over mange år forsket i, hvad forskellen er på folk, der får succes og folk, der ikke gør. Deres konklusion er, at det for 88% vedkommende handler om mental indstilling, mens viden og færdigheder kun udgør 12%.

Når det gælder om at opnå resultater og kontinuerlig vækst og forbedringer, har den mentale indstilling altså den afgørende betydning.
Udvikling af mindset skaber en individuel og kollektiv øget performance som er mere værdiskabende, både for den enkelte og bundlinjen, end nogen anden form for udvikling.

Graden af din og dine ”medspillers” succes er baseret på vores personlighed, evnen til at tro på os selv, finde mental balance og lede os selv. Dine færdigheder til at sætte klare og gode mål, samarbejde og dine evner til at kommunikere og skabe stærke og dybe relationer til andre mennesker.

Demo Image

Så nøglen til succes ligger i din egen psykologi og din bevidsthed og vilje til at arbejde med dig selv og de mennesker du vil skabe resultater sammen med. Når du ændrer og udvikler dig, så ændrer alting omkring dig også og du vil opnå nye og forbedret resultater. Både på den menneskelige og økonomiske bundlinje.

Men husk, der er ingen der kommer og banker på din dør og tager det første skridt for dig. Du skal selv tage skridtet og bede om hjælp. Du skal have et grundlæggende ønske om at opnå noget mere end du gør i dag – og derfra skal jeg nok hjælpe dig.

Jeg brænder for at skabe vedvarende resultater på både den menneskelige og økonomiske bundlinje – så hvis du tænker det kunne være relevant for dig, dit team eller din organisation, så kontakt mig for et uforpligtende møde, hvor vi med udgangspunkt i dine/jeres behov kan drøfte mulige løsninger.

Tag det første skridt!

Tag det første skridt!
Der skal kun en gnist til at starte et bål. Og der skal kun et enkelt klik med musen for at du har taget dit første skridt til højere performance sammen med os.
Vi ser frem til en uforpligtende snak med dig.